همشهری آنلاین - مریم قاسمی: از پل جوادیه که سرازیر شوید به سمت میدان بهمن، جگرکیها یکییکی نمایان میشوند. هرچه به میدان نزدیکتر شوید، تراکمشان بیشتر و بیشتر میشود تا به خود میدان برسید که برخی از بخشهایش تمام و کمال متعلق به جگرکیهاست.
خواندنیهای بیشتر را اینجا دنبال کنید
بسیاری از تهرانیها این روزها میدان بهمن و کشتارگاه را به جگرکیهایش میشناسند، جگرکیهایی که بیشترشان یک نانوایی نقلی هم دایر کردهاند تا وقتی میگویند «نان داغ، کباب داغ» حرفشان درست باشد. البته مغازههای میدان بهمن فقط جگر نمیفروشند، اینجا از انواع جوجه و بال و قارچ کبابی تا انواع کبابهای گوشت قرمز موجود است.
برخی از جگرکیهای میدان بهمن از آن نوع جگرکیهایی هستند که ممکن است طعم خوراکشان را هیچوقت فراموش نکنید؛ بعضیهایشان سس مخصوص خود را دارند که پیش از کباب کردن جگرها، جگر و متعلقاتش را در این سس میخوابانند. از ما گفتن است: تجربه جگرخوری بهارانه را در این محدوده از دست ندهید!
نظر شما